Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

ürkü bar sayesinde kucakerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde acil çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kullanılan kapı fitili karınin tütün sızdırmazlık şgeriı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim sağlamlanabilir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni tasavvur yürekin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın vasıtasız çatı Yangın Kapısı dışına açılması gerekir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya nöbetleri cihetiyle kapılar muhatara görmez.

Report this wiki page